Accountancy

Accountancy

Accountancy is de basis van elke bedrijfsadministratie. Jaarlijks stellen we nauwgezet een kloppende jaarrekening op, waarna we uitgebreid terugblikken op de resultaten. Maar daar blijft het niet bij.

 

Als ondernemer wil je niet terug-, maar juist vooruitkijken. Daarom gebruiken we resultaten uit het verleden uitsluitend als hulpmiddel. En combineren we onze accountancy-diensten met online dashboarding. Door middel van prognoses en begrotingen houden we je bedrijfsontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zo weet je voortdurend hoe je organisatie financieel presteert. En kun je daar gericht op inspelen.

 

Accountancy van AK Finance geeft rust en focus

 

Als accountants bevinden we ons in een ideale positie om je onderneming succesvoller te maken. We zijn betrokken, denken met je mee en zien wat goed gaat en waar je kunt verbeteren.

 

In alles wat we doen staat één vraag centraal: hoe kunnen we joú helpen? Verwacht daarom geen eenrichtingsverkeer. Met de diensten van AK Finance kies je voor een strategische samenwerking waarbij we waarde toevoegen en jouw rendement vergroten. Elke dag opnieuw.

Meer informatie over AK Finance?

Bezoekadres:

Schipholweg 1
2034 LS Haarlem

Algemeen:

085 – 060 85 55
info@akfinance.nl

Wil jij ook succesvoller ondernemen?
Chat openen