Over ons

Waarom AK Finance?

De wereld om ons heen verandert snel. Als ondernemer wil je daarop inspelen, anders ben je gezien. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor je accountant. Maar vaak krijg je niet de support die je nodig hebt. AK Finance laat zien dat het anders kan. Samen maken we je organisatie succesvoller.

 

De experts van AK Finance focussen zich op het behalen van je bedrijfs- en persoonlijke doelen. We sluiten onze dienstverlening naadloos aan op jouw wensen. En we kijken veel verder dan een jaaropgave.

 

We richten ons altijd op jouw toekomst. En gebruiken we resultaten uit het verleden uitsluitend als hulpmiddel. Want belangrijker is wat we nú kunnen doen om je bedrijfsresultaten te verbeteren. Zo werken we nauw samen aan de groei en het succes van je onderneming.

Ondernemers net als jij

De experts van AK Finance weten wat je meemaakt als ondernemer. We zijn het zelf namelijk ook. Daardoor weten we als geen ander hoe het voelt als je bedrijfsresultaten tijdelijk tegenvallen. Of je onverwacht last hebt van een liquiditeitsprobleem. Op dat soort momenten staan we voor je klaar en denken we met je mee. We geven advies, dragen oplossingen aan en bieden de ondersteuning die nodig hebt.

 

AK Finance is kortom veel meer dan een traditionele dienstverlener. We zijn partner, adviseur en procesmanager. En we doen er met actuele informatie, analyses en adviezen alles aan om jouw onderneming optimaal te laten presteren. Elke dag opnieuw.

Vriendelijk en betrokken team staat altijd voor je klaar

Traditionele accountancy staat onder druk. Als ambitieuze ondernemer wil je meer dan eenrichtingsverkeer en teveel betalen voor standaard diensten. Bij AK Finance leggen we de lat daarom hoger.

 

We ondersteunen je op het gebied van administratie, management en boekhouding. En begeleiden je op financieel, fiscaal en organisatorisch terrein. Zo weten we dankzij slimme software hoe je bedrijf er 24/7 financieel voorstaat. En ondernemen we direct actie als zich fiscale kansen voordoen. Zo betaal je minder belasting en vergroot je je vermogen.

 

Bij AK Finance is iedere opdrachtgever gelijk. Je krijgt onze volledige aandacht, ongeacht je succes of omvang. En we garanderen dat we altijd tot het uiterste gaan. Ook als we daarvoor langer moeten werken. Want we nemen geen genoegen met minder dan het beste. Jij toch ook niet?

Neem nooit meer verkeerde beslissingen dankzij online dashboarding

Traditionele accountants houden zich vooral bezig met administraties en jaarrekeningen. Dit gebeurt echter achteraf, waardoor je uitsluitend terugblikt. Daardoor is de kans groot dat je als ondernemer verkeerde beslissingen neemt en fiscale voordelen mist.

 

Bij AK Finance richten we ons volledig op de toekomst. Dankzij slimme online dashboards kijken we real-time met je mee. En kunnen we direct adviseren of bijsturen mocht dat nodig zijn.

 

Praktische rapporten en prognoses geven extra houvast. Zo kunnen kunnen we je helpen bij het aanvragen van leningen. Of stellen we resultaat- en liquiditeitsprognoses op. Je weet precies waar je aan toe bent. En hebt altijd controle over je bedrijfsvoering, binnen en buiten de onderneming.

Onze missie

Onze missie is hoofdzakelijk uitgedrukt in de volgende kernwaarden:

Real-time en up to date administratie

In control zijn

Proces en - kosten optimalisering

Tijdig sturen en advisering

Toekomst- en resultaatgericht

Kortom, wij zijn uw partner en uw personal adviseur en wij zullen ervoor zogen dat u door up to date informatie, analyses en adviezen, in control bent waardoor u in staat bent om tijdig de juiste beslissingen te nemen.  

Chat openen