Resultaten

Wij van AK Finance werken resultaatgericht. Uw successen en resultaten zijn onze motivatie en drijfveer. Wij zorgen er dus voor dat de resultaten niet alleen cijfermatig positief zijn, maar ook dat u daar veel efficiënter inzicht in krijgt. Doordat wij al u financiële en administratieve taken regelen, heeft u meer tijd om u te focussen op uw core business. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken om de financiële toestand van uw onderneming, en heeft u met één druk op de knop alle resultaten en gegevens van uw onderneming. De voordelen van onze werkwijze is onderaan ineengezet:

Automatisering van uw financiële administratie

Door middel van onze expertise op IT en software-gebied kunnen wij u tijd en kosten besparen door bedrijfsprocessen te automatiseren en efficiënter te maken.

Volledig outsourcen van financiële administratie

Door het outsourcen van uw financiële administratie nemen wij uw financiële administratie volledig uit handen waarbij wij de verwerking, beheer en klaarzetten van betalingen op onze taak nemen. 

Up to date administratie

Door de automatisering van de administratie bieden wij u online inzicht in real-time data. Hierdoor heeft u 24/7 inzage in uw resultaten. Door gebruik te maken van onze rapportage-tool beschikt u over volledige analyses.

Tussentijdse rapporten en periodieke- en projectanalyse

De tussentijds rapporten zijn voor een succesvolle ondernemer / onderneming een must. AK Finance is kan niet alleen standaard tussenrapportages op te stellen maar onze specialisatie is tussentijdse rapportage opstellen met daarin analyse per project. Deze vorm van analyses geeft de leiding adequaat informatie om de juiste keuzes en beslissingen te kunnen nemen.

Geconsolideerde rapporten

Wilt u inzage hebben in het resultaat van uw gehele groep, dan is uw AK Finance partner in staat om moeiteloos een geconsolideerde resultaat periodiek op te stellen.

Meer informatie over AK Finance?

Bezoekadres:

Schipholweg 1
2034 LS Haarlem

Algemeen:

085 – 060 85 55
info@akfinance.nl

Chat openen