Werkwijze

Werkwijze AK Finance

Zoek jij een accountant die tot het uiterste gaat voor jou? De experts van AK Finance zijn volledig toegerust op het financieel ondersteunen van je onderneming.

 

Niet één bedrijf is hetzelfde. Daarom werken we nooit op de automatische piloot en leveren we altijd maatwerk. Je krijgt de diensten en ondersteuning die jij nodig hebt. Voor een vast bedrag per maand en zonder onverwachte kosten.

 

Als opdrachtgever van AK Finance zijn we er voor jou. We sturen geen factuur als je ons belt of mailt met een vraag. En je kunt ons altijd vragen om mee te denken over je bedrijfsvoering of belastingaangifte. Waarom we dit doen? Omdat we geloven dat kwaliteit zich terugbetaalt. En we je oprecht verder willen helpen. Want samen maken je bedrijf succesvoller.

AK Finance kijkt niet terug, maar helpt je vooruit

Bij AK Finance richten we ons altijd op je toekomst. En gebruiken we resultaten uit het verleden uitsluitend als hulpmiddel. Want belangrijker is: wat kunnen we nú doen om je bedrijfsresultaten te verbeteren?

 

Accountancy draait om vertrouwen. Daarom leren we je graag beter kennen voor we met elkaar in zee gaan. Dit doen we aan de hand van de volgende stappen.

Maak nu een afspraak

Bezoekadres:

Schipholweg 1
2034 LS Haarlem

Algemeen:

085 – 060 85 55
info@akfinance.nl

Meet & Greet

Tijdens onze eerste ontmoeting zorgen wij ervoor om door middel van interview(s) kennis te maken met de ondernemer en de onderneming.

Analyse van organisatie en processen

Na het interview en de opdrachtacceptatie, en voordat we gericht te werk gaan, zullen we eerst de organisatie en de processen analyseren. Dit doen we om de beste en gepaste middelen toe te passen.

Bedenken en uitvoeren van slimme toepassingen

Door onze ervaring in de automatisering zijn wij, door middel van het toepassen van slimme aanpassingen, in staat om een efficiencyslag te realiseren in het werkproces van uw financiële administratie en documenten beheer. Hierbij kunt u denken aan het optimaal gebruik maken van Outlook en het toepassen van Cloud opslagruimten. Ook het implementeren van factuurstroom applicaties voor het verwerken en beheren van facturen inclusief het toepassen van autorisatieproces hoort hierbij.

Automatisering/digitaliseren van uw financiële administratie

Door het toepassen van bovengenoemde slimme toepassingen kunnen wij je financiële administratie voor 100% digitaliseren. Papieren dossiers zijn voor jou verleden tijd. Daarbij zijn alle financiële documenten ongeacht de plaats en tijd voor jou altijd beschikbaar. Dit kan zowel via uw PC/laptop of via de smartphone.

Sturen op resultaat

Als ondernemer wil je groeien. Wij creëren de ideale omstandigheden en jouw resultaten zijn onze motivatie en drijfveer. We verbeteren niet alleen je cijfers, maar geven ook beter inzicht. Zo weet je altijd wat er financieel speelt en kun je je volledig focussen op het ondernemen.

Chat openen